RAMEN BROTHERS HAARLEM

Recentebeoordeling


4 sterren uit 505 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Ramen Brothers Haarlem. Meer weten? Ontdek meer

13 mei 2024 om 8:24 Lekkere soep en vulling. Gyoza's ook erg smaakvol. Wel erg veel noodles in verhouding met de rest en dat was nu net het onderdeel wat een beetje tegenviel. Verder erg lekker! Tip: schrijf op de bakjes soep waar het bijhoort, het was nu gokken..
9 mei 2024 om 12:14 Goed als altijd
29 apr 2024 om 6:57 Bezorgtijd schoof 20 minuten heen en weer van 12 naar 10 naar 12 minuten. Soep niet meegeleverd, dan heb je weinig aan je ramen. Gebeld, niet bereid na te leveren. “Bel maar naar Thuisbezorgd voor refund”.
6 apr 2024 om 21:17 Besteld om 17:00 met gewenste bezorgtijd 18:00. Pas om 18:50 geleverd. Twee vegan gerechten besteld waar een ei in zat, en dus niet kunnen eten. Telefoon van het restaurant werd niet beantwoord. De smaak van wat er wel is gegeten, was prima.
2 apr 2024 om 21:04 good quality at a fair price. fast delivery. When we are in Amsterdam again we will order again.
1 apr 2024 om 20:28 Hoewel de ramen kwa smaak weer erg lekker was duurde het helaas weer erg lang voordat de bezorger aanbelde. Daardoor waren de ramen lauw. En wij hebben de indruk dat de vulling/toppings steeds kleiner/minder worden. Snel maar weer x daar eten
27 mrt 2024 om 20:00 Altijd heerlijke ramen echt comfort food!
17 mrt 2024 om 20:43 Snel levering. Goede ramen en gyozas, niet voldoende smaak, te weinig zout. Ze zijn mijn extra viskoekjes vergeten, maar al in al goede verse eten.
5 mrt 2024 om 21:32 geen noodles maar spaghetti en erg zout
24 feb 2024 om 8:50 1 vega en 2 niet vega. De soep zat in bakjes, maar bij elkaar in 1 plastic zak. Geen teken op de bakjes welke de vega soep was. Ander bakje was op zijn kant en leeggelopen. Alles was zwaar afgekoeld en zonder magnetron niet op te warmen.
22 feb 2024 om 22:00 Bouillon te zout